Vendors & Dealers

TCG PARK

TCG Park store is based based in Slovenia. At online store you’ll find a various selection of TCG products, accessories and other related things.

King of Hoops Breaks

King of Hoops Breaks jedna je od najvećih europskih online trgovina sportskih karata. Smješteni u velikoj Britaniji i Mađarskoj, njihov tim proveo je više od 1400 brejkova u živo na svojim društvenim mrežama.

PimpMyCard

PimpMyCard Sports Cards, je dobro poznata tvrtka u Mađarskoj i u Europi koja nudi radi breakove košarkaških, nogometnih i ostalih sportskih kartica. Nakon odrađenih više od 1000 breakova PimpMyCard Sports Cards je postala jedna od najvećih break grupa u Mađarskoj. 

Udruga Sakupljača sličica "Imam-Imam-Nemam"

Udruga Imam-Imam-Nemam prva je službena organizacija koja je okupila kolekcionare sličica i kartica. Udruga je osnovana 2021. godine i danas broji preko 200 članova. Glavni cilj udruge je promicanje sakupljanja sličica i kartica te buđenje interesa za ovaj zanimljivi hobi.

Elves Trading Cards & Comics

Elves Trading Cards je tvrtka za razmjenu kartica sa sjedištem u Midlandsu (UK), osnovana 2020. Oni su ljubazna i pouzdana mala tvrtka specijalizirana za sportske i nesportske kartice. Njihova kolekcija neprestano raste i imaju izbor pojedinačnih karata, cijelih setova i dodataka. Trenutačno čuvaju više od 300.000 kartica u svojoj kolekciji.  Elves Trading Cards uvijek rado mogu pomoći s pitanjima i upitima, a kao obožavatelji kartica, uvijek su spremni podržati kupce te izložbe i sajmove. 

Majesty Grading Company

MGC pruža povjerenje kroz svoje stručne i nepristrane usluge autentifikacije, ocjenjivanja i enkapsulacije za gotovo sve TCG-ove kao što su Pokémon, Dragon Ball super, Yu-Gi-Oh, Metazoo, Weiss Schwarz, sve europske i američke sportske kartice, Sličice i ulaznice uključujući Panini, Topps, Upper Deck, Futera i još mnogo toga.

GaliCards Breaks & Shop

Galicards Breaks & Shop je najveći organizator otvaranja kutija s karticama (live breaks) u Srbiji. Trgovina nudi širok izbor kartica i sličica, a uz poznate svjetske izdavače nudi i sličice i kartice lokalnih izdavača. 

King Cobra Cards & Shop

King Cobra Cards & Shop jedan je od organizatora live breakova u Mađarskoj. Trgovina nudi širok asortiman ili ekskluzivnih kartica iz hobby kolekcija. 

Magic Omens

Magic Omens je specijalizirana trgovina za TCG-ove, društvene igre, stolne igre, kao i sav potreban pribor TCG kolekcionarima. 

Slicice.net

Slicice.net  web stranica namijenjena je svim entuzijastima i kolekcionarima legendarnih Panini sličica. Na ovom portalu moći ćete saznati sve o aktualnim i nadolazećim kolekcijama te, naravno, razmijeniti sličice s ostalim članovima.

PokePower

PokePower – Slovenska tvrtka s najvećom ponudom Pokémon TCG proizvoda osnovana 2021. Među proizvodima pronaći ćete mnogo kolekcionarskih predmeta i slatkih plišanih igračaka. U ponudi su i proizvodi vlastitog brenda PokePower Merch unutar kojeg su razni proizvodi namijenjeni brojnim kartaškim igrama. 

smolinjo-logo

Smolinjo king & Santa's Shop

Prvi hrvatski breaker, prodavači sličica i kartica, te kolekcionari i izlagatelji na sajmovima.

Kolekcionari koji će na ZCS donijeti dvije najveće privatne kolekcije Luke Modrića i Daria Šarića.

kartickarna2

Kartickarna.cz

Distributer i prodavaonica s najširim izborom sportskih, igraćih i kolekcionarskih karata na češkom tržištu. Najširi i najveći izbor sportskih kartica. Nogomet, hokej, američki nogomet, košarka, bejzbol, borilački sportovi uključujući UFC i WWE kartice.

X