O SAJMU

Zagreb Cards Show je događaj koji će po prvi put u Adria regiji okupiti izdavače i distributere, kolekcionare i ostale skupine zainteresirane za prikupljanje sličica, kartica za razmjenu, autograma i ostalih srodnih memorabilija.


Na sajmu očekujemo izlagače i dobavljače iz Hrvatske, Srbije, Italije, Slovenije, Austrije, Mađarske i Bosne i Hercegovine.

 

Na panelima će posjetitelji čuti najnovije vijesti i novosti izdavača i distributera, kao i najvećih kolekcionara iz regije.

 

Svi posjetitelji moći će sudjelovati na sajmu i razmjenjivati, kupiti ili prodati sličice i kartice s drugim kolekcionarima, kao i kupiti najnovija izdanja sličica i kartica po promotivnim cijenama u prodajnim salonima distributera.

 

Tijekom sajma posjetitelji mogu uživati u edukativno-informativnoj izložbi na kojoj će biti izloženi rijetki, unikatni i zanimljivi predmeti iz svijeta kolekcionarstva.

 

 

powered by

Razgovori s gostima

Predstavnici nakladnika, distributeri i kolekcionari razmijenit će iskustva i mišljenja o trendovima iz svijeta kolekcionarstva.

Razmjena sličica i kartica

Zamijenite, kupite ili prodajte kartice i sličice koje vam nedostaju od velikom broja kolekcionara i izlagađa iz Hrvatske i Europe

Izložba

Svi posjetitelji imat će priliku razgledati informativno-edukativni postav sa zanimljivim i vrijednim kolekcionarskim predmetima i memorabilijama.

Potpisivanje kartica

Stvorite jedinstvenu uspomenu fotografiranjem s poznatim hrvatskim sportašima i potisom na karticu ili sličicu

Nagradna igra

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a svi posjetitelji će sudjelovati u nagradnoj igri organizatora

Live Break

Partneri će organizirati javno otvaranje kutija s karticama.

Zašto posjetiti Zagreb Card Show

Zagreb Cards Show prvi je međunarodni događaj za sakupljače sportskih i ostalih sličica i kartica u našoj regiji. 

Ako ste kolekcionar ili posjetitelj, moći ćete prodati, zamijeniti ili kupiti sličice i kartice od drugih kolekcionara i trgovaca.

Ako ste trgovac ili prodavač, imat ćete jedinstvenu priliku ponuditi svoje proizvode i usluge velikom broju profesionalnih kolekcionara i posjetitelja sajma.

Ako vam je ovaj događaj zanimljiv za promicanje vašeg poslovanja, možete nas podržati kao sponzor i postići veliku vidljivost među svim generacijama.

Naši paneli za raspravu s govornicima iz regije donijet će najnovije vijesti i ažuriranja iz industrije.

Ukoliko ste ponosni na svoju unikatnu kolekciju i želite je predstaviti, javite nam se i možda baš Vaši predmeti budu ponosno predstavljeni na izložbi na sajmu. 

POSJETITELJI
BESPLATAN ULAZ

0
  • Pristup Sajmu
  • Vaučer za nagradnu igru

VIP ULAZNICA

35
  • Pristup Sajmu
  • Osvježenje u VIP salonu tijekom Sajma
  • Goodie bag od sponzora
  • Druženje s gostima Sajma
  • Vaučer za nagradnu igru

IZLAGAČKI STOL

od 15
  • Pristup sajmu
  • Rezervacija izlagačkog stola

Uz podršku kao posebni gosti

BESPLATAN ULAZ / FREE ENTRANCE

POSTANI I TI DIO ZAGREB CARD SHOWA

Ako ste kolekcionar, trgovac ili distributer i želite sudjelovati na Zagreb Card Showu, rezervirajte svoj izložbeni stol i pokažite posjetiteljima svoju ponudu. 

Broj stolova za kolekcionare i trgovce je ograničen.

SPONZORI & PARTNERI

X